MonChou Taart

02-03-2021

Zo een lekkere kaastaart heb ik nog nooit gegeten! Zeker het proberen waart want er zit niet zoveel werk in! 

ingrediënten: 

  • 1 pak bastogne koeken
  • 150 gram ongezouten roomboter
  • 250 ml slagroom
  • 100 gram suiker
  • 8 gram vanille suiker
  • 200 gram MonChou
  • topping fruit (zoals kersen, aardbeien,...)


Bereiding: 

  • verkruimel de koeken en smelt de boter in een pannetje
  • voeg de kruimels samen met de boter en meng
  • verspreid dit kruimeldeeg in een springvorm en druk dit stevig aan
  • klop de slagroom stijf met 2 eetlepels suiker
  • in een andere kom meng je de suiker, vanillesuiker en MonChou samen
  • voeg daarna de slagroom toe en mix dit goed door elkaar
  • doe deze witte vulling in de springvorm
  • laat dit 2 uur in de koelkast staan
  • haal de taart uit de koelkast en decoreer met fruit of iets anders lekkers

smullen maar! x

KomSofiE © Alle rechten voorbehouden 2021
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin