MonChou Taart
02-03-2021
Zo een lekkere kaastaart heb ik nog nooit gegeten! Zeker het proberen waart want er zit niet zoveel werk in!

ingrediënten:
- 1 pak bastogne koeken
- 150 gram ongezouten roomboter
- 250 ml slagroom
- 100 gram suiker
- 8 gram vanille suiker
- 200 gram MonChou
- topping fruit (zoals kersen, aardbeien,...)
Bereiding:
- verkruimel de koeken en smelt de boter in een pannetje
- voeg de kruimels samen met de boter en meng
- verspreid dit kruimeldeeg in een springvorm en druk dit stevig aan
- klop de slagroom stijf met 2 eetlepels suiker
- in een andere kom meng je de suiker, vanillesuiker en MonChou samen
- voeg daarna de slagroom toe en mix dit goed door elkaar
- doe deze witte vulling in de springvorm
- laat dit 2 uur in de koelkast staan
- haal de taart uit de koelkast en decoreer met fruit of iets anders lekkers
smullen maar! x