edible cookie dough

24-02-2021

Stiekem eten we allemaal wel eens het koekjesdeeg wanneer er koekjes gemaakt worden. Superlekker, maar niet altijd even gezond. Door de bloem kunnen er bepaalde bacteriën in het deeg zitten. Wel, met dit recept hoef je je hier helemaal geen zorgen over te maken! Dit receptje is super makkelijk en maakt twee porties.

ingrediënten

- 100 gram boter

- 80 gram kristalsuiker

- 40 gram bruine suiker

- 15 ml melk

- 130 gram bloem

- chocoladestukjes ( gebruik er zoveel als jij zelf wilt!)


bereiding:

1. Verwarm de boter voor een tiental seconden in de microgolf zodat hij zacht is, maar niet gesmolten.

2. Voeg de kristalsuiker en de bruine suiker toe en mix tot één geheel.

3. Giet er de melk bij en roer nog eens.

4. Plaats de bloem voor 10 seconden in de microgolf. Door de hitte zullen de bacteriën gedood worden. 

5. Meng de bloem goed onder het mengsel.

6. Roer er de chocoladestukjes door.

Enjoy!

KomSofiE © Alle rechten voorbehouden 2021
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin