Blauwe bessen muffins
02-02-2021
Wie wil dit nu niet terug vinden in zijn brooddoos?! Heb je een uurtje tijd over? Dit heerlijke tussendoortje kan iedereen maken om daarna op te smikkelen!

ingrediënten (ongeveer 12 muffins)
- 125 gram suiker
-125 gram ongezouten boter
- 3 eetlepels half volle melk
- 8 gram vanille suiker
- 2 eieren
- 225 gram bosbessen
- 125 gram zelfrijzende bloem
bereiding:
Verdeel de cup cake vormpjes over de bakvorm + verwarm de oven voor op 200°C
Voeg de vanille suiker, suiker en boter toe aan een kom en mix dit licht en luchtig
- Klop de eieren één voor één in het beslag.
- Spatel met een houten lepel het zelfrijzend bakmeel onder het beslag
- Voeg de melk toe lepel per lepel zodat het weer een glad deeg wordt
- Voeg de bosbessen toe aan het mengsel
- Doe het beslag nu in de vormpjes
- Steek ze in de oven voor 15-20 minuten, laat ze daarna afkoelen
Tip:
Voeg na het afkoelen wat zout aan toe voor een extra smaakje
smakelijk xx